NHL-seura Buffalo Sabresin presidenttinä toiminut Pat LaFontaine päätti erota viikonloppuna pestistään.

Ero tapahtui piakkoin sen jälkeen, kun seura oli treidannut pitkäaikaisen ykkösmaalivahtinsa Ryan Millerin ja joukkueen kapteenina toimineen Steve Ottin St. Louis Bluesiin.

Seuran tuore toimitusjohtaja Tim Murray kuitenkin kiisti heti suoraan minkäänlaiset erimielisyydet.

– Ei, olimme samalla sivulla. Otin hänet tänne uudelleen rakennusta varten ja olimme täysin samalla aaltopituudella sen suhteen. Olen ollut täällä kuutisen viikkoa, joista neljä on mennyt reissussa scouttailun parissa. Jokainen puhelu minkä sain treidiehdotusten suhteen käytiin läpi hänen kanssaan. Ei ollut missään vaiheessa edes merkkejä siitä, että emme olisi olleet jotenkin samalla sivulla, Murray totesi paikalliselle lehdistölle viikonloppuna.

Vielä pari viikkoa sitten wgrz.com:n haastattelussa LaFontaine sanoi Buffalon olevan paikka, ”missä hän haluaa olla”. Sittemmin kelkka muuttui nopeasti ja viikonloppuna yllättävä ero tuli päivänvaloon.

Sabresin osalta kuluva kausi on mennyt heikosti ja seura on samalla kaupannut kovaa vauhtia isopalkkaisia pelaajiaan muualle tulevaisuutta rakentaessa.