Kärpissä viime kaudella työsulun aikana vieraillut Kyle Turris nousi kyseisen reissun jälkeen otsikoihin ABC-kohun myötä.

Sitä muistellessa YLE Urheilulle Turris heitti myös terveisiä Kärpissä hyökkäävän Julius Junttilan suuntaan.

– Näytti siltä kuin hän olisi ollut kaupungin kingi. Hän tunsi kaikki ja kaikki tunsivat hänet, Turris naureskeli.

Junttilaa itseä heitto huvitti.

– Pystyy kyllä täysin allekirjoittamaan tuon, no ei. En tiedä mistä Turris tuon heitti, mutta se on hänen mielipiteensä. Joku muu voi olla toista mieltä, Junttila tuumasi aiheesta SuomiKiekko-sivustolle.

Heitto oli noussut esille saman tien myös oululaisjoukkueen parissa.

– Tuntui kopissa olevan eri mielipidettä muilla, varsinkin (Atte) Ohtamaa ei ollut oikein päässyt yli tuosta jutusta, Junttila naureskeli.

Junttilalla ja Kärpillä edessä on jälleen kova viikko, kun vastassa ovat TPS, Ilves ja Jokerit.

Näihin kamppailun oululaisjoukkue pääsee mukavista asetelmista, sillä viime aikoina peli on mennyt pienen heikomman jakson jälkeen jälleen eteenpäin.

– Se kertoo myös paljon, että olemme voittaneet neljä peliä nyt putkeen. Nekään voitot eivät ihan sattumalta kuitenkaan tule. Ja siitä on puhuttu paljon, että pelin rakenne on kunnossa. Henkilökohtaisella tasolla pitää kuitenkin ottaa muutama askel eteenpäin, vaikka ihan hyvältä nyt kaikki näyttääkin tällä hetkellä, Junttila pohtii.

Ensimmäisenä edessä on TPS:n kohtaaminen, jonka vaarallisuutta Junttila ei lähde vähättelemään.

– Voi olla, että kun ei ole niin paljoa panosta, niin pystyy pelaamaan vähän vapautuneemmin. Siellä voi tulla vastaan todella hyväkin TPS, joka pyrkii varmasti pelaamaan iloista hyökkäyspeliä. Turussa on iso kaukalossa, missä pitää pystyä liikkumaan paremmin kuin kotijoukkue. Uskon siihen, että saamme jalat liikkeelle ja pääsemme heidän pakkien taakse antamaan yleisesti painetta. Sitä kautta uskon, että hyvä tulee.

Ilari Savonen, Oulu
Twitter: @ilarisavonen