Championat-sivuston mukaan viime kesänä on junailtu mielenkiintoinen kolmikantainen valmentajakuvio.

Lähteen mukaan Pietarin SKA, Dinamo Moskova ja Venäjän jääkiekkoliitto ovat sopineet, että maajoukkueen nykyvalmentaja Zinetula Biljaletdinov siirtyy tämän kauden jälkeen SKA:n peräsimeen, kun taas Dinamo Moskovan kahdesti KHL-mestaruuteen koutsannut Olegs Znaroks ottaa pestin Venäjän päävalmentajana.

Mikäli näin olisi tosiaan päätetty, tietäisi se väistämättä MM-kultaa voittaneen Jukka Jalosen SKA-pestin päättymistä – voittaisi Jalonen Gagarin cupin tai ei. Näin ollen Jalonen vapautuisi valmentajamarkkinoille vähintäänkin mielenkiintoisena nimenä.

Jalosen SKA-sopimus päättyy tämän kauden jälkeen eikä pietarilaisseura ole uutta sorvannut. Tämä indikoisi vahvasti kyseisen kolmikantakontrahdin puolesta. Tosin SKA:lle ei kelpaa muu kuin KHL-mestaruus, joten tässä mielessä Jaloselle ei olisi edes tarjottu uutta jatkopestiä kuin vasta sesongin jälkeen.

Championat-sivusto tosin lisää, että aviisin sisäpiirilähteiden mukaan SKA on asettunut kuitenkin epäilevälle kannalle kyseisen päätöksen suhteen.

Saat tänään otteluun Suomi-Ruotsi 5€ ILMAISVEDON ilman talletusta!
Tallettajille 20€ satsauksella peräti 65€ pelirahaa! Poimi edut tästä!