Lukko ja Kärpät esitti torstaina varsin vauhdikkaan kamppailun, kun raumalaisryhmä kukisti sarjakärjen lopulta maalein 2-1.

Illan puhuttavin tilanne nähtiin päätöserässä, missä Ivan Huml heitettiin suihkun puolelle potkaistuaan kamppailutilanteessa Lukko-pelaajaa.

Joukkueen konkari Esa Pirnes myönsi, että tuomio oli varsin selkeä.

– Olihan se vähän tyhmä temppu, mutta ei voi mitään. Ja kyllähän noita sattuu itse kullekin. Ilmeisesti toisille vain hieman useammin, hyökkääjä hymähti SuomiKiekko-sivustolle.

– Se on se slaavilaisveri, mikä välillä tulee pintaan. Mutta tosiaan, noita nyt vain silloin tällöin sattuu.

Rangaistus tuli pahaan paikkaan. Vaikka oululaisjoukkue pääsikin 2-0-takaa-ajoasemamasta maalin päähän, jätti jäähy jossiteltavaa.

– Hän on kuitenkin meidän kultakypärä, joten kyllähän se näkyi siinä lopullakin, kun ei saatu tärkeää miestä miesylivoimalle, Pirnes myönsi.

Muuten ilta oli varsin tasainen. Pirnes myönsi samaan hengenvetoon myös Lukon hyvyyden.

– Meillä oli omat tilaisuutemme varsinkin ylivoimalla. Muuten tuntui ihan hyvältä, mutta sitä pitää saada vielä terävämmäksi. Itselläkin oli siinä muutama paikka, mutta hieman pomppi lavan yli.

– Lukko pelasi kyllä hyvin. Ei sieltä paljon vastahyökkäyksiin irronnut tilaa. Mutta ei tässä päätä pensaaseen lyödä, nyt käydään hieman asoita läpi ja lauantaina ollaan valmiita Porissa, kokenut hyökkääjä tiivisti.

Ilari Isotalo, Rauma
Twitter: @IlariIsotalo

Miten Esa Pirnes on sopeutunut tuttuun Ouluun ja Kärppiin? Entä mitä mietteitä ja tarinoita pitkälti ulkomaanreissulta jäi käteen? Lue muun muassa näihin vastaukset myöhemmin SuomiKiekko-sivustolta!