Jokerit pelaa kolmen pelin viikon ennen olympiataukoa. Peleihin lauantaina Oulussa palannut jenkkipakki Jeremy Dehner pääsi hyvin rytmiin kiinni ja oli innoissaan mukana kahden kuukauden tauon jälkeen.

Dehner oli sivussa peleistä kaksi kuukautta. Lauantaina hän pelasi Esa Lindellin pakkiparina. Vastuuta tuli hyvin ja amerikkalainen oli suhteellisen tyytyväinen esitykseensä.

– Tuntui ihan hyvältä. Olin pitkään poissa ja oli mukavaa päästä takaisin mukaan jätkien joukkoon ja pelaamaan. Yritin pelata yksinkertaisesti, enkä yrittää liikaa. Pitkän tauon jälkeen ajoitusen kanssa on tekemistä, mutta mielestäni peli sujui ihan hyvin, Dehner kommentoi Jokerien kotisivuilla.

Tällä viikolla Jokerit kohtaa ensin tiistaina Ässät kotona, torstaina Bluesin vieraissa ja vielä lauantaina Ilveksen kotona. Isoja pisteitä on jaossa, kun joukkueet alkavat hiljalleen valmistautua myös playoff-kevääseen.

– Iso viikko ja kolme peliä edessä. Mennään kuitenkin päivä kerrallaan ja aloitetaan huomenna. On tärkeää pelata kovaa ja olla valmiina heti alusta, Dehner painotti.

Jokerit taistelee kynsin hampain paikasta kuuden parhaan joukkoon. Joukkue on kuudes, perässään Pelicans ja kaksi muuta joukkuetta vain parin-kolmen pisteen päässä.