Jokerit Hockey Club Oy on nimittänyt uudeksi toimitusjohtajakseen Jukka Kohosen.

Seura ilmoitti asiasta verkkosivuillaan.

Kohonen saapuu helsinkiläisseuran palvelukseen Sanoman markkinointijohtajan paikalta. Hän aloittaa uudessa tehtävässään virallisesti 1.3.2014.

Valinta oli Harry Harkimon mukaan iso helpotus.

-Tässä meni kuukauden verran pidempään kuin olin alun perin ajatellut, mutta nyt olen todella tyytyväinen valintaamme. Meillä on paljon töitä edessä KHL:ään siirtymistä ajatellen ja Jukka on ammattitaidoltaan oikea mies johtamaan seuraa, Harkimo kertoi.

Korhonen itse kertoi valinnan olleen helppo.

-Ei tällaiseen kutsuun voi vastata kieltävästi. Olen elänyt jääkiekkoa selkäytimelläni niin pitkään. Nyt meillä on vieläpä ihan mieletön mahdollisuus tehdä jotain, mitä suomalaisessa urheilussa ei ole tehty ikinä, Kohonen kertasi.

Tulevalta seurapomolta löytyy side Jokereihin juniorikiekosta. Pelipaita löytyy yhä miehen mukaan kaapista. Sen myötä KHL:n tuoma haaste uudessa työssä on enemmän kuin mieluisa.

– Joku sanoi, että tämä on kovin juttu sitten Helsingin olympialaisten. Liigaa on pelattu 40 vuotta ja Jokereiden brändi on todella vahva. Nyt on oikea aika ottaa askel eteenpäin, toimitusjohtaja tiivisti.