Jokerien nuori lupaus siirtyy Ilvekseen, vuokradiilit jatkuvat

© Kuva: Juha Tamminen

18-vuotias hyökkääjä Aleksi Mustonen siirtyy Ilvekseen 2+1 vuoden sopimuksella.

Pienikokoinen hyökkääjä pelasi vuodenvaihteen nuorten MM-kisoissa Suomen kultajoukkueen kakkosketjun sentterinä. Hän on pelannut myös laitahyökkääjänä. Mustonen on kuulunut kaikissa ikäryhmissä nuorisomaajoukkueiden runkopelaajiin.

– Aleksi Mustonen on lahjakas pelaaja, jonka uskomme auttavan Ilvestä tulevina vuosina. Siirto Ilvekseen Liiga-kuvioihin on hänelle myös tärkeä kehitysaskel hyvin sujuneiden MM-kisojen jälkeen. toteaa Ilveksen urheilujohtaja Juha Pajuoja seuran tiedotteessa.

Jokereista joulun jälkeen Ilvekseen vuokralle siirtynyt nuori maalivahti Joonas Korpisalo jatkaa Ilveksessä kauden loppuun saakka, koska Juha Järvenpään toipumisen aikataulu alaraajavammasta on epävarma.

Ilveksestä Jokereihin vuokralle siirtynyt puolustaja Niko Peltola jatkaa kauden loppuun Jokereissa.