Jere Karalahti innoissaan Kärppä-peleistä: ”Hyvä mittari meille”

© Kuva: Ilari Isotalo

Jokerit valitsi tammikuun tasausotteluihin vastaansa sarjakärjen Oulun Kärpät. Joukkueet pelaavat perjantaina Helsingissä ja lauantaina Oulussa. Jokeripakki Jere Karalahden mukaan sarjakärki on iso mittari sille, missä Jokerit tällä hetkellä menee.

– Tulee varmasti hieno ilta perjantaina kotipelissä. Siitä lähdetään saman tien Ouluun. Varmasti mielenkiintoiset pelit edessä. Jos jotain halutaan voittaa tänä vuonna, niin tässä on varmasti yksi mittari siihen, Karalahti totesi Jokerien kotisivuilla.

Jokerit lähtee koitoksiin sarjassa seitsemänneltä sijalta. Tiistaina joukkue kärsi 1-3-tappion Raumalla Lukolle. Kaikki kamppailun maalit nähtiin päätöserässä.

– Tulos ei tietysti ollut se, mitä haettiin, mutta pelissä oli paljon hyviäkin asioita. Sanoisin, että puolustuspeli on ihan hyvällä mallilla. Ne muutokset, joita on haettu, alkavat näkyä. Erikoistilannepelaaminen ja viimeistely ovat niitä asioita, joita pitää parantaa tästä hetkestä kauden loppuun asti.

Jokerit on vain pisteen päässä kuudennesta sijasta, mikä oikeuttaisi suoraan pudotuspelipaikkaan. Kolmantena olevaan JYPiin on matkaa vain kolme pistettä. Kärkikaksikko Kärpät-Tappara on kuitenkin jo selvässä karussa.