Ehdottomasti liigan ykkösvahtina tällä hetkellä eteenpäin porskuttava Jussi Rynnäs onnistui nollaamaan kasvattajaseuransa Ässät lauantaina, kun Kärpät vei lauantain ottelun nimiinsä lukemin 1-0.

Lisämausteen voitolle toi kasvattajaseuran päihittämisen lisäksi Ässien paikalle saapunut faniryhmä, jolta Rynnäs sai hienot suosionosoitukset nollapelin jälkeen.

– Oli nättiä, kun olivat tuolla tavalla mukana. Sain itsekin omani sieltä silloin tällöin. Hyvä faniporukka. Jos en itse pelaisi, niin olisin varmaan itse mukana siinä, Rynnäs heitti SuomiKiekko-sivustolle pelin jälkeen.

– Ehkä tuo kertoo vähän siitä, että miksi pelaan itse niin tunteella. Ässät on mulle tärkeä juttu ja ovat aina oma juttunsa nämä Ässät-pelit, Rynnäs jatkoi.

Avausmaalia ottelussa haettiin pitkään, kunnes Joonas Donskoi iski voittomaalin Ässien verkkoon. Oululaisjoukkueen suorittamisen kokonaiskuvaan Rynnäs oli tyytyväinen.

– Hyvä peli. Ehkä vähän oli yli-innokkuutta välillä, kun tuli muutamia vastahyökkäyksiä mitä ei ole tullut hirveästi vastaan. Ne hoidettiin kuitenkin, eikä loppupeleissä tullut pahoja paikkoja. Ne saatiin kuitenkin peitettyä.

– Hieno taisteluvoitto ja ne maistuvat kyllä aika hyvältä.

Rynnäkselle nollapeli oli jo kauden seitsemäs.

Ilari Savonen, Oulu
Twitter: @ilarisavonen