Jokeri-kasvatti valittiin rapakon takana kuukauden maalivahdiksi dominoivien esitysten jälkeen

© Kuva: Getty Images

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Viime kesänä Jokereiden junioreista rapakon taakse siirtynyt maalivahti Kasimir Kaskisuolla on allaan loistelias syykausi. 20-vuotias Kaskisuo valittiin NAHL-liigan marraskuun parhaimmaksi maalivahdiksi.

Kaskisuo edustaa Minnesota Wildernessia, joka pelaa North American Hockey Leaguessa eli NAHL:ssä.  Sarja on vanhin ja suurin juniorijääkiekkoliiga koko Yhdysvalloissa.

Veskarin tilastot marraskuulta olivat suorastaan upeat. Kaskisuo pelasi kahdeksan ottelua torjuntaprosentilla 97,5 ja päästettyjen maalien keskiarvo oli vain 0,76. Varsinaisen peliajan voittoja kertyi viisi ja nollapelejä komeat neljä kappaletta.

– Kasimir on ollut mahtava tällä kaudella ja jokainen on huomannut sen. Kasimir on ollut luotettava ja suuri syy menestykseemme, Wildernessin päävalmentaja Corey Millen hehkuttaa NAHL:n verkkosivuilla.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!