Liigan uusi tulospalvelu on takellellut koko syyskauden. Huonoimmassa tapauksessa tilastot reistailevat kauden loppuun asti.

Neljällä viime kaudella Liigan tulospalvelusta vastannut toimija lopetti toimintansa, joten Liiga päätti suunnitella omiin tarpeisiinsa räätälöidyn järjestelmän. Sen rakennustyö alkoi kauden 2012-13 aikana.

Jokainen jääkiekon ystävä on tällä kaudella huomannut, ettei Liigan tulospalvelu ole toiminut optimaalisesti. Tällä hetkellä tilastopalvelut toimivat vain osittain. Pistepörssit ovat ajantasalla, mutta vastaavasti pelaajakohtaisissa tilastoissa on edelleen suuria ongelmia.

– Painajainen jatkuu ja jatkuu vaan. Ensin kaiken piti olla valmista kauden alkaessa. Sen jälkeen maaottelutauolla. Nyt homman nimi taitaa olla se, että tilastot ovat kauden loppuun asti nykyisellä tasolla, SM-liigan tilastomies Erkki Loikkanen harmittelee Ilta-Sanomille.

MTV Sportille antamassaan haastattelussa Loikkanen mainitsee, ettei yhteistyö romanialaisen tulospalvelun toimittajan kanssa suju optimaalisesti.

– Pölkkypäät eivät usko, että pelit voivat päättyä varsinaisella peliajalla tasan. Tämän vuoksi sarjataulukossa saattaa olla hetken aikaa pisteet väärin, Loikkanen manaa.