KalPa on julkaissut tiedotteen, jossa käydään läpi alkukauden pettymyksen taivalta.

Maajoukkuetauon aikana kuopiolaisseurassa on käyty läpi tämän hetken tilannetta. Seura on tiedotteen mukaan anteeksipyynnön velkaa kannattajille ja yhteistyökumppaneille.

– Olen käynyt perusteelliset keskustelut joukkueen, kapteeniston ja valmennuksen kanssa joukkueen alkukauden suorittamisesta. Näiden käytyjen keskustelujen tuloksia olemme käsitelleet seuran hallituksessa. Hallituksen näkemys on, että nykyinen joukkue pystyy suoriutumaan alkukautta paremmin ja saavuttamaan playoff-paikan. Joukkueen valmennuksella on seuran hallituksen täysi tuki, KalPan toimitusjohtaja Toni Saksman kertoo.

– Olemme kapteeniston kanssa käyneet keskustelun toimitusjohtaja Saksmanin kanssa ja kertoneet hänelle päävalmentaja Jari Laukkasella olevan koko joukkueen tuki takanaan ja yhdessä tulemme tekemään töitä tavoitteena olevan playoff-paikan saavuttamisen eteen, KalPan kapteeni Jukka Voutilainen puolestaan toteaa.

KalPa on myös hankkimassa yhdestä kahteen hyökkääjää. Tavoitteena on saada uusi hyökkääjä mukaan jo seuraavaan Liiga-otteluun.