Suomi aloitti EHT-kauden kolmella voitolla Tshekin turnauksessa vieden samalla koko turnauksen. Sama on laitettu tilaukseen myös torstaina alkavassa Suomen Karjala-turnauksessa.

– Tietenkin se on ollutta ja mennyttä, mutta antaa kuitenkin tervettä itseluottamusta. Tiedämme, että kun teemme tiettyjä asioita, tulemme pelaamaan taas voitosta. Totta kai se antaa tähän turnaukseen lisää potkua, Lasse Kukkonen totesi keskiviikon tiedotustilaisuudessa.

Suomi yrittää jatkaa EHT:n voittoputkeaan torstaina Venäjää vastaan.

– Se on tosi hyvä joukkue ja täynnä taitoa, kuten hyvin tiedämme. Sen joukkueen kanssa pitää olla hereillä ja pelata positiivista joukkuepeliä jos haluamme voittaa huomenna. Kova startti ja kova testi heti alkuun.

Jori Lehterä totesi SuomiKiekko-nettisivuston haastattelussa, että lähestyvät Sotshin olympialaiset tuovat lisälatausta pelaajille. Kukkonen ottaa asian rennommin.

– Varmaan siihen tulee pieni ekstratsemppi päälle, mutta toisaalta se on valmentajan tehtävä miettiä noita juttuja. Me emme mieti muuta kuin huomista peliä. Pelaajat eivät voi niin pitkälle ajatella, vaan menemme päivä ja peli kerrallaan.