Salavat Julajev Ufan suomalaisveskarin Iiro Tarkin tilanne on puhuttanut, sillä venäläismedian mukaan Tarkki olisi saanut monoa KHL-seurastaan.

SuomiKiekko-sivusto sai Tarkin kiinni ja tiedusteli asiaa, sillä paljon on huhuja ilmassa. Venäläisseura on ehtinyt jo kertaalleen torpata potkuhuhut, joten nyt annetaan Tarkille puheenvuoro.

– Mitäs tuohon nyt oikein voi sanoa. En ole ollut muutamissa peleissä kokoonpanossa ja onhan sitä lehdissä ollut jonkinnäköistä juttua. Mutta vielä olen kuitenkin joukkueessa ja vielä on sopimus joukkueen kanssa. Täytyy katsoa mitä tässä tapahtuu, Tarkki sanoo keskiviikkona SuomiKiekko-sivustolle.

Seurajohtoon Tarkki on ollut kontaktissa.

– En ole sen enempää, mutta jotain on tietenkin juteltu (seurajohdon kanssa). Mutta mitään ratkaisuja ei ole sen enempää tapahtunut. Jos tässä jotain tapahtuu, niin silloin voin kyllä enemmänkin sanoa, mutta nyt olen toistaiseksi vielä joukkueessa ja sopimus on olemassa. Tässä vaiheessa en halua mitään muuta kommentoidakaan.

Tarkki osallistuu joukkueen toimintaan, mutta ainoastaan harjoittelun merkeissä.

– Ihan normaalisti käyn harjoituksissa joukkueen kanssa. Tänään on peli, mutta en ole siinäkään kokoonpanossa.

Tarkin tilanne on vielä jokseenkin auki, sillä mies ei ole suunnannut katseita muualle.

– Ei ole mitään (vaihtoehtoja) eli katsotaan mitä tässä tulee tapahtumaan. Jos käy niin, että he haluavat jättää mut pois joukkueesta, niin sitten on pakko jotain muuta etsiä. Mitään sellaisia en halua edes vielä ajatella, sillä kuitenkin olen vielä joukkueen kanssa.

Marina Mukhametzyanova, Nizhni Novgorod