Toni Lydman taklattiin rajusti – ”En tiedä, kuinka kauan hän on ulkona”

Anaheim aloitti vieraspelinsä Detroitissa vahvasti kaatamalla isännät viime yönä 4-0 ottelusarjan kolmannessa kohtaamisessa.

Vieraat tosin aloittivat maalinteon vasta toisen erän loppupuolella Nick Boninon ylivoimamaalilla. Kolmannessa erässä Ryan Getzlafin saatua maali alivoimalla Detroitin möhlittyä puolustualueellaan, ankat menivät menojaan.

– Se oli hieno maali, sellaista kapteenit tekevät. Hän nostaa joukkuetta. Uskomattomasti pelattu – yksin neljää vastaan, mutta hän onnistui siinä ja maalasi, sanoi Bonino LA Times -sanomalehdelle.

23 laukausta torjunut maalivahti Jonas Hiller kertoi yllättyneensä kolmannen ottelun helppoudesta.

– Me olimme voittaneet yhden ottelun ja hävinneet yhden jatkoajalla. Me tiesimme, että sarjasta tulisi kova. Me emme odottaneet, että kävelisimme tämän läpi neljä-nolla.

Suomalaisista pisteillä olivat jälleen Anaheimin Teemu Selänne kolmannessa ja Saku Koivu neljännessa maalissa. Miehet saivat syöttöpisteen kumpikin.

Puolustaja Toni Lydman sen sijaan joutui Justin Abdelkaderin kovan taklauksen uhriksi (katso video ylhäältä). Hyökkääjä ajettiin tempun seurauksena kentältä.

– Tällä hetkellä hänellä [Lydman] on päänsärky. Hän ei ole juhlatuulella, sanoi Ducks-valmentaja Bruce Boudreau.

– En ole lääkäri, joten en tiedä, kuinka kauan hän on ulkona. Olisi mukava nähdä hänet jäällä huomenna, mutta en usko, että se on mahdollista.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!