Rauman Lukossa peräti 21 osumaa NHL:n työsulun aikana nakuttanut Mikkel Bödker muistelee mielellään aikaansa Lukossa.

Tanskan suurimpiin NHL-tähtiin jo nyt kuuluva 23-vuotias laituri kertoi Suomen olleen hyvä ponnahduslauta Pohjois-Amerikkaan.

– Pelit SM-liigassa olivat fyysisiä ja koin meneväni sielläkin eteenpäin pelaajana. Pääsin tekemään paljon maaleja – se on asia, jota jokainen pelaaja haluaa tehdä, Bödker muisteli SuomiKiekko-sivustolle.

– Ja kokemuksena se oli myös hieno. Harvoin sitä pääsee tekemään 21 maalia 24 ottelussa. Se oli itsellenikin uutta ja motivoivaa.

Myös muuten vietetty aika kanaalikaupungissa maistui. Tanskalaismafia Frans Nielsen, Philip Larsen ja Bödker ehtivät hurmata lyhyessä ajassa pienen kaupungin.

– Se oli myös hienoa päästä viettämään aikaa hyvien ystävien kanssa. Simon (Nielsen), Frans ja Philip ovat kaikki mukavia heppuja, joten heidän kanssaan oli hauska viettää hieman enemmän aikaa, Bödker kiitteli.

Tällä hetkellä Tanska maajoukkueen mukana Ruotsissa pelaava hyökkääjä kertoi kauden olleen täynnä muisteltavaa. 77 peliä alkaa jo painaa.

– Kyllä tässä hieman väsy jo tuntuu. Aloitin kauden täällä, lensin Pohjois-Amerikkaan ja nyt taas lento tänne. Joten kyllä tällä kaudella on ainakin tapahtumia riittänyt. Mutta on ollut hauskaakin.

Ilari Isotalo, Tukholma
Twitter: @IlariIsotalo