Vuodesta 2007 lähtien SM-liigan toimitusjohtajana toiminut Jukka-Pekka Vuorinen jättää tehtävänsä syksyllä uuden liigakauden alkuun mennessä.

SM-liiga ja Vuorinen ovat sopineet asiasta ja liiga käynnistää uuden toimitusjohtajan haun.

– SM-liiga on Vuorisen johdolla kehittynyt viime vuosien aikana ja on kovasta ja lisääntyneestä kilpailutilanteesta huolimatta säilyttänyt asemansa yhtenä Euroopan arvostetuimmista ammattilaisliigoista, SM-liigan hallituksen puheenjohtaja Hannu Penttilä toteaa liigan tiedotteessa.

– Uuden toimitusjohtajan haasteellisena tehtävänä tulee olemaan seuraavien askelten ottaminen, joilla SM-liigan toimintaa kehitetään entistä paremmin palvelemaan sekä liigan että sen omistavien seurojen toimintaa ja taloutta. Uudistuva brändi ja strategia, viideksi vuodeksi tehty mediasopimus uuden yhteistyökumppanin kanssa sekä lisääntyvä kansainvälisyys ovat toimintaympäristön keskeisiä muutostekijöitä, toteaa Penttilä.

Vuorisella edessä ovat uudet kuviot.

– 31 vuotta vastuullisissa kansainvälisissä ja kansallisissa urheilun johtotehtävissä on pitkä aika. Nyt on aika katsoa vielä uusia haasteita, päättää Vuorinen.