Toisessa erässä Suomi oli paikoitellen pahasti alakynnessä, mutta siirtyi erätauolle 2-0-johtolukemissa.

Leijonat tuli keskimmäiselle kaksikymppiselle hyvällä liikkeellä. Yritystä oli kuitenkin enemmän kuin järkeä ja Ranskan maalivahti Fabrice Lhenry sai olla melko rauhassa.

Erän edetessä Ranska pääsi muutamaan otteeseen vaarallisille maalipaikoille. Leijonien maalivahti Joni Ortio teki pari hyvää torjuntaa ja maalitili jäi avaamatta. Kertaalleen Ranska sai kiekon Suomen maalin tolppaan.

Kun Ranska ei käyttänyt omia paikkojaan, niin lopulta soi omassa päässä. Janne Pesonen loi itselleen tekopaikan ja tarkka ranne painui yläkulmaan: 1-0 Suomelle.

Lisää seurasi hetkeä myöhemmin. Suomen ykköskenttä sahasi Ranskan puolustuksen hajalle ja Juhamatti Aaltonen sai iskeä kiekon puolityhjään maaliin. Loistavan alustuksen teki Petri Kontiola, kakkossyöttö Juuso Hietaselle.

Hyvän maalintekotehokkuuden myötä Leijonat siirtyi toiselle erätauolle 2-0-johdossa.

Torjunnat: Ortio 12 – Lhenry 14