Antti Raanta siirtyy Helsingin IFK:hon.

IFK on solminut kaksivuotisen sopimuksen maalivahti Raannan kanssa, kertoo seuratiedote.

Raumalaislähtöinen Raanta pelasi kaksi viime kautta Porin Ässissä. Hän voitti tänä keväänä Suomen mestaruuden ja hänet valittiin runkosarjan ja pudotuspelien parhaaksi pelaajaksi. Raanta, 23, pelaa Suomen maajoukkueessa huomenna alkavissa MM-kisoissa.

IFK:n toiseksi maalivahdiksi siirtyy yksivuotisella sopimuksella Antti Ore, joka pelasi viime kaudella Espoo Bluesissa. IFK:n liigajoukkueen kolmas maalivahti on A-junioreissa viime kaudella pelannut Ville Husso.

Joukkueen puolustukseen liittyy Oscar Eklund. Oulun Kärpistä siirtyvä 24-vuotias ruotsalainen teki IFK:n kanssa ensi kauden kattavan sopimuksen. Puolustukseen liittyvät myös IFK:n omat kasvatit Mikko Vainonen, 19, Julius Nyqvist, 20, ja Miihkali Teppo, 20. Viime kauden liigapuolustajista jatkosopimus on tehty Mikko Jokelan kanssa.

IFK:n hyökkäys vahvistuu JYPistä siirtyvällä Jonne Virtasella, 25, ja Mikkelin Jukureista palaavalla Mika Partasella, 20.

– Meillä on lisäksi muutamia pelaajasopimuksia, jotka julkistamme myöhemmin. Joitakin avoimia ruutuja on vielä ja joukkueen rakentaminen jatkuu, kommentoi IFK:n urheilujohtaja Tom Nybondas.