Leijonat piristyi – Tshekki ryntäsi karkumatkalle

© Kuva: Juha Tamminen
KooKoo ideajoukkueena Liigassa! Lunasta talletusbonus!

Leijonat on kahden erän jälkeen 1-2-tappioasemassa Tshekkiä vastaan.

Tshekki jatkoi vahvoja otteitaan avauserässä ja iski toisessa erässä kaksi maalia minuutin sisään.

Ensimmäisen maalin iski JYPistä tuttu Petr Hubacek nopeasta vastaikusta Toisen maalin iski SM-liigassakin aikanaan pelannut Petr Tenkrat.

Leijonien avausmaalista vastasi puolestaan Janne Pesonen.

Kiekkoministereiden Ilari Isotalo ja Ilari Savonen kommentit:

– Leijonat tulivat peliin paremmin nyt toisessa erässä. Mutta sitten kaksi nukahdusta ja peli 2-0. Juha-Pekka Hytösen, Juhamatti Aaltosen ja Janne Pesosen ketju kuitenkin toi vahvalla omalla panoksella Suomen mukaan taas peliin. Selvästi kokonaisuudessaan positiivisempi erä, vaikka edelleen se paras pelillinen taso on kaukana, hyvin kaukana Suomen osalta, Savonen linjasi.

– Vaikka lukemat olivat varsinkin ekan kympin jälkeen melko rumat, paransi Leijona-ryhmä hyvin peliään avauserästä. Tshekkikään ei ole häikäissyt vielä millään osa-alueella, joten melko ympäripyöreä peli kolmatta erää ajattelen, Isotalo lisäsi.

KooKoo ideajoukkueena Liigassa! Lunasta talletusbonus!