Yli 1000 NHL-pelin hyökkääjältä yllätysveto – Saksan liiga kutsuu

© Kuva: Getty Images

Viimeisimpänä Florida Panthersia edustanut Marco Sturm on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen Saksan DEL-liigan Kölner Haien kanssa.

Seura tiedottaa asiasta verkkosivuillaan. 34-vuotias Sturm ei ole pelannut kuluvalla kaudella peliäkään.

Saksalaishyökkääjä on kiekkoillut NHL:ssä kaudesta 1997-1998 lähtien. Miehen tilille on kertynyt taalakaukaloissa yhteensä 1006 ottelua pudotuspelit huomioiden. Tehokkaimmalla kaudellaan 2007-2008 Sturm iski 56 (27+29) tehopistettä Boston Bruinsin paidassa.

Sturm kuuluu maansa kiekkoikoneihin. Hyökkääjällä on vyöllään suurin määrä NHL-pelejä kaikista saksalaispelaajista. Lisäksi hän on yksi kolmesta saksalaiskiekkoilijasta, joka on varattu NHL:ään ensimmäisellä kierroksella. Muut ovat Olaf Kölzig ja Marcel Goc.