Mikko Mäenpään ja Sami Lepistön edustama KHL-seura Lev Praha lähti ensimmäisenä kesälomille, kun se hävisi neljännen kerran TsSKA Moskovalle.

Maanantaina ratkaiseva ottelu kirjattiin 2-1-lukemin venäläisseuralle. Mäenpää teki joukkueensa 1-2-kavennuksen toisen erän alussa ylivoimalla, mutta maaleja ei enää ottelussa nähty.

Laakson Severstal voiton päässä välieristä

Severstal Tsherepovetsin suomalaispuolustajasta Teemu Laaksosta oli lähellä tulla joukkueensa antisankari, kun miehen jäähyn aikaan vierasjoukkue Lokomotiv Jaroslavl teki 2-1-johtomaalin.

Severstal kuitenkin tasoitti toisessa erässä ja tässä tilanteessa mentiin jatkoajalle. Jatkoaikaa pelattiin aina kuudennen erän loppuminuuteille asti, kun viimein ajassa 118.48 isäntäjoukkueen kannattajat saivat juhlia 3-2-voittoa Denis Kazionovin osuessa.

Lokomotivin Niklas Hagman ei päässyt tehopisteille. Mies aiheutti avauserässä vastustajalle rangaistuslaukauksen, mistä ei tehty kuitenkaan maalia.

Severstal johtaa sarjaa nyt voitoin 3-1 ja hakee ottelusarjalle jo ratkaisua torstaina Jaroslavlissa.