Hannu Jortikka on laittanut totaalisesti tuulemaan Amur Habarovskissa, joka on jäämässä ulos KHL:n pudotuspeleistä.

Viimeisimmät pelaajasiirrot ovat tässä: Amur tiedottaa hankkineensa Nashville Predatorsissa ja St. Louis Bluesissa NHL-pelejä vyölle nakuttaneen Timofei Shishkanovin (lue taustaa tästä) sekä puolustaja Kirill Tulupovin.

Samalla Jortsu passitti puolustaja Sergei Peretjaginin Donbass Donetskiin. Venäläispakki kuului ehdottomiin alisuorittajiin Amurissa ja se tiesi lähtöä.

Aiemmin Jortikka lähetti suomalaishyökkääjä Mika Pyörälän kilometritahtaalle ja hankki Atlantista monoa saaneen Perttu Lindgrenin. Viikko takaperin habarovskilaisseura informoi purkaneensa puolustaja Denis Ezhovin ja hyökkääjä Aleksei Kosourovin sopimukset.

Jortikan Amur oli viime vuoden sensaatiojoukkue KHL:ssä, kun se rikkoi lukuisia seuraennätyksiä selviytymällä ensimmäisen kerran pudotuspeleihin. Samaa ei voi sanoa tästä sesongista, sillä Jortikan miehistö on jäänyt 14 pistettä pudotuspeliviivasta.