Venäläisessä kiekkomediassa pyöritellään edelleen keskiviikon KHL-pelikierroksen kuuminta perunaa.

Kaikki odottivat, että Dinamo Minskin suomalaispuolustaja Jere Karalahti saisi vastata elokuisesta teostaan. Mutta Vitjaz Tshehov päätti olla kostamatta nuoren hyökkääjänsä Artemy Panarinin sairastuvalle telomisen, jonka siis Karalahti aiheutti (lue taustaa tästä linkistä).

Koston toteuttajaksi veikkailtiin Vitjazin kanadalaista Jeremy Jablonskia, joka vastaa polttavaan kysymykseen: miksi et edes jahdannut Karalahtea keskiviikon matsissa?

– Ymmärrän, että paikalliset fanit yhdistävät minut yksinomaan tappeluihin. Tietenkin tiedän miltä Jere Karalahti näyttää. Ei ole mikään ongelma löytää kuvaa KHL-pelaajasta, Jablonski sanoo Sportivnaja Panoramalle.

– Monet ihmiset virheellisesti luulevat, että minun tavoite olisi tapella jo matsin ensimmäisellä sekunnilla. Mutta ei se näin ole. Ammattini on erilainen: suojella joukkuettani tilanteissa, joissa vastustaja luulee kaiken olevan sallittua ja joissa vastustaja hyökkää pelikavereideni kimppuun.

– Tässä pelissä tätä tilannetta ei tapahtunut, mutta jos joku Dinamon pelaaja olisi halunnut tapella, niin siitä vaan, olen aina valmiina.