Potkut saanut Kari Heikkilä: "Lähden nyt Suomeen – haluan valmentaa"

Nyt olisi suomalainen huippuvalmentaja vapailla markkinoilla!

Dinamo Minskistä saaduista potkuista huolimatta Kari Heikkilä on varmasti kovaa valuuttaa, sillä miehen CV:stä löytyy mitaleita niin SM-liigasta kuin KHL:stä sekä rutkasti kokemusta kovista pesteistä.

Heikkilä ei edes mieti hengähdystaukoa, sillä palo valmentamiseen on kova.

– Totta kai olen pettynyt, että en saa enää valmentaa Dinamoa, mutta sellaista valmentaminen on. Potkut kuuluvat tähän ammattiin. Jokainen valmentaja haluaa antaa kaikkensa ja tehdä työnsä – joskus se onnistuu ja joskus ei, Heikkilä sanoo RIA Novostille.

Heikkilä suuntaa ensin kotimaahansa ja tutkailee uusia mahdollisuuksia. KHL on edelleen vaihtoehto, mutta toisaalta Heikkilä voidaan nähdä myös SM-liigassa. Tulevat tarjoukset ratkaisevat.

– Lähden nyt Suomeen ja sen näemme mitä tapahtuu jatkossa. Totta kai minua kiinnostaa KHL:ssä valmentaminen jatkossa. Olen toiminut päävalmentajana jo 18 vuotta. En tarvitse taukoa, vaikka sain potkut Dinamosta. Olinhan varautunut valmentamaan koko kauden. Yksi asia on varmaa: potkuista huolimatta haluan valmentaa, mutta missä ja mitä joukkuetta – se jää nähtäväksi.

Heikkilä on jättämässä (lue uutinen) pestinsä myös Valko-Venäjän maajoukkueen pääkäskijänä.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.