HIFK melkein valmis liigan alkuun: "Pitää pystyä parempaan kiekkokontrolliin"

HIFK:hon täksi kaudeksi Bluesista siirtynyt ruotsalainen keskushyökkääjä Joakim Eriksson on näyttänyt ottaneen paikkansa joukkueen avainpelaajien joukossa tulevalla kaudella. Mies siirtyi vuosi sitten alkukaudesta Linköpingistä toistamiseen urallaan Bluesiin ja ehti pelata joukkueessa runkosarja ja pudotuspelit mukaan lukien 60 ottelua tehoilla 14+32=46.

Eriksson itse tuntee löytäneensä hyvin vireen HIFK:ssa jo European Trophyssa ja juonikkaan sentterin tavoitteena on viilata viimeisetkin asiat kuntoon SM-liigakauden alkuun mennessä. HIFK kohtaa torstaina ET-turnauksen ottelussa Färjestadin, mikä on viimeinen peli ennen ensi viikolla alkavaa liigaa.

– Tähän mennessä omalta osaltani on mennyt ihan hyvin. Joukkue on pelannut paremmin, mitä tulokset antavat ymmärtää, mutta on meillä silti parannettavaakin, Eriksson pohtii HIFK:n kotisivuilla.

– Meidän täytyy pystyä parempaan kiekkokontrolliin ja mielestäni Färjestad-peli on hyvä testi siihen. Ruotsalaiset joukkueet tykkäävät enimmäkseen pitää kiekkoa ja kontrolloida peliä. Ottelu on meille sopiva haaste.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.