TPS:n hyökkäysosasto saa kovan vahvistuksen, kun kokenut kanadalaislaituri Brian Willsie liittyy joukkueeseen, uutisoi seuran verkkosivut.

Oikealta ampuva Willsie on pelannut urallaan NHL:ssä 381 ottelua. Parhaimmalla NHL-kaudellaan (2005–2006) monipuolinen hyökkääjä takoi Washington Capitalsin riveissä tehot 19+22. Viimeiset kolme kautta Willsie on pelannut pääasiassa AHL:ää Montreal Canadiensin, Washington Capitalsin ja Colorado Avelanchen farmijoukkueissa.

Viime kaudella Willsie oli AHL-joukkue Hamilton Bulldogsien paras pistemies ja kuului joukkueensa kapteenistoon. TPS:n pelaajakoordinaattori Ari Vuori on ilahtunut kokeneen pelimiehen saamisesta TPS:ään.

– Joukkueen rakennus on edennyt pala palalta suunnitelman mukaan ja nyt saatiin Marko Anttilan lisäksi joukkueeseen toinen oikealta laukova kärkilaituri, Vuori kommentoi.

Kauden 2012–2013 kattavassa sopimuksessa on 22. syyskuuta asti kestävä try out -pykälä. 34-vuotias laituri saapuu Suomeen tänään ja lähtee torstaina joukkueen mukana Sveitsiin pelaamaan European Trophyn vierasotteluita SC Berniä ja Fribourg-Gottéronia vastaan.