Pelicans kävi viime viikonloppuna testaamassa elokuista pelivirettään SaiPan isännöimässä ES-turnauksessa. Tuloksellisesti tapahtuma ei ollut lahtelaisille menestys.

Perjantaina pussinokat joutuivat taipumaan HPK:lle rankkareilla 3-4 ja lauantaina SaiPalle luvuin 1-3. Lahtelaisten valmennus näki turnauksen antaneen arvokasta pääomaa jatkoa ajatellen.

– Ollaan varsin kovan harjoitusjakson keskellä ja ihan hyvä on päästä pelaamaankin. Se palvelee yhteispelin rakentumista kaikkein parhaiten. Näissä peleissä saatiin myös tietoa siitä, mihin treeneissä pitää keskittyä, Pelicans-valmentaja Riku-Petteri Lehtonen kuvailee seuransa verkkosivuilla.

Kahdesta tappiopelistä huolimatta onnistujiakin oli helppo nimetä.

– Molemmat maalivahdit pelasivat hyvin, Joonas Kuusela perjantaina ja Jere Myllyniemi lauantaina. Angel Esposito teki HPK-pelissä 2+1 ja oli terävä lauantainakin, Lehtonen kehuu lahtelaisten kanukkihyökkääjää.

Pelicansin harjoituspelit jatkuvat tulevana viikonloppuna Easton-turnauksessa Isku Areenalla. Perjantaina Pelicans kohtaa Rauman Lukon ja lauantaina Kari Jalosen luotsaaman KHL-joukkue Torpedon.