Jukka Jalonen piti Leijonien ilmeestä – "Venäjä nollille on huikea suoritus"

Leijonien päävalmentaja Jukka Jalonen oli tyytyväinen Leijonien ilmeeseen kauden viimeisen EHT-turnauksen avausottelussa, kun Venäjä kaatui 2-0 torstai-iltana.

Aiemmat vastustajat eivät olleet Suomen puolustusta juurikaan vaivanneet, mutta nyt pelistä saatiin hyvä työnäyte kovaa vastustajaa vastaan.

– Jouduttiin oikeasti puolustamaan koko kentän alueella ja omassa päässä. Aika hyvin pidettiin venäläiset maalintekosektorin ulkopuolella sekä pelattiin maalin edusta vahvasti eikä päästetty äijiä kakkoskiekoille, Jalonen kiitteli Leijonien puolustuspeliä Canal+:n haastattelussa ottelun jälkeen

Leijonat antoi mahdollisuuden Venäjälle jäähyjen takia ottelun alussa, mutta nämä kestettiin ja Leijonien maalilla Kari Lehtonen sai heti hyvän torjuntavireen päälle.

– Alkuun tuli pari jäähyä, ja se on aina hankala tilanne varsinkin Venäjällä Venäjää vastaan. Mutta siinä oli hyvää alivoimaa ja hyvää maalivahtipeliä Lehtoselta – hän otti hyviä torjuntoja muutaman ja pääsi sitä kautta peliin mukaan.

Suorituksesta on hyvä lähteä ammentamaan seuraaviin peleihin, kun vastaan asettuvat lauantaina Tshekki ja sunnuntaina Ruotsi.

– Parantamisen varaa jäi, mutta jos Venäjä jää nollille kotikentällään, niin se on aina huikea suoritus.

LEIJONAT PUREE JENKKIÄ MATKALLA KULTAAN! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️