Tuomo Ruutu on palaamassa pelaavaan kokoonpanoon jo viikonloppuna. Hän harjoitteli perjantaina ensimmäistä kertaa joukkueen mukana loukkaantumisen jäljiltä. Ruutu on ollut sivussa kymmenen ottelua ylävartalovamma takia.

– Olen valmis. Oli todella mukava olla taas jäällä. Jätkät ovat pelanneet hyvin, mutta henkilökohtaisesti on ollut vaikea katsoa pelejä katsomosta, Ruutu kertoi Carolina Hurricanesin verkkosivuilla.

– Harjoitus oli aika kevyt, mutta tiedän olevani valmis pelaamaan. Tiedän henkisesti, että pystyn pelaamaan. Se on tärkeintä.

Valmennusjohto ei lupaa suoraan paikkaa pelaavassa kokoonpanossa Ruudulle, vaikka hän harjoitteli joukkueen mukana täysipainoisesti.

– Katsotaan kuinka hän voi huomenna. Hän oli hyvin tänään vauhdissa mukana. Jos hänelle ei tule mitään jälkiseuraamuksia ensimmäisistä harjoituksista, niin saamme hänet toivottavasti mukaan huomenna, Hurricanesin päävalmentaja Kirk Muller kertoo.

Carolina kohtaa seuraavassa ottelussa Tampa Bayn sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa. Ruutu on Carolinan tämän kauden viidenneksi paras pistemies tehoilla 17+13=30.