Lehtonen jälleen muurina maalilla – "Vaikea tie edessä"

Kari Lehtonen oli jälleen muurina Dallasin maalilla joukkueensa voitettua Edmonton vieraissa 3-1. Lehtonen torjui 31 laukausta vajaan 97:n torjuntaprosentilla.

Voitto nosti Dallasin jälleen tyynenmeren divisioonan kärkeen ja sen kautta konferenssikolmoseksi.

– Jokainen piste on pirun tärkeä tämän hetkisen tilanteen takia, sanoi puolustaja Sheldon Souray Dallas Newsin mukaan.

– Meillä on vaikea tie edessä kauden loppuun asti ja toivottavasti olemme mukana (pudotuspeleissä) kun pöly laskeutuu suunnilleen viikon päästä. Klisheehän tämä on, mutta voi ottaa vain yhden pelin kerrallaan.

Lehtonen tuntui tyytyvän myös klisheisiin.

– Nämä olivat isot kaksi pistettä meille. Joskus on vaikeampaa pelata sellaisia joukkueita vastaan, jotka ovat jo ulkona, koska he saattavat pelata hyökkäävämmin kuin pudotuspelikisassa mukana olevat joukkueet. Jokainen peli on kova tällä hetkellä. Me olemme tyytyväisiä näistä kahdesta pisteestä ja toivomme, että sama jatkuu, Lehtonen pyöritteli.

Dallasin kolmossija lännessä pitää heidät todellisuudessa vain hatarasti pudotuspelipaikassa kiinni. Divisioonakilpailija Phoenix on vain kahden pisteen päässä ja playoff-raja on ainoastaan pisteen Dallasin alapuolella.

NHL:ään saat lisäjännitystä Nordicbetin vetokohteilla. Avaa pelitilisi tästä ja kuittaa samalla 100 euron bonus!