KHL:n suomalaisjoukkueessa luvassa myllerrys

Ässät - Tappara keskiviikkona! Hyödynnä vihje ja lunasta talletusbonus!

KHL:n suomalaisjoukkueeksi ristitty Ak Bars Kazan pelasi surkean kauden.

Mestaruuksiin tottunut miljoonajoukkue putosi jo puolivälierissä ja jälkipyykki tulee olemaan melkoinen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että päävalmentaja Vladimir Krikunov on tulilinjalla sekä pelaajistoon tulee isoja muutoksia.

Venäläismediassa pidetään jo lähes varmana, että Krikunov saa potkut. Vanhan liiton koutsi ei saanut pelaajista parasta irti. Suomalaisnäkövinkkelistä mielenkiintoista on Jarkko Immosen, Niko Kapasen ja Petri Vehasen tilanteet. Vehanen vaihtaa todennäköisesti maisemaa joko SM-liigaan tai NHL:ään, kun taas Kapasen sopimus loppui tähän kauteen.

Immosta ollaan viety kovia satsauksia tekevään Moskovan TsSKA:han, vaikka Immosen kontrahti kattaa vielä ensi sesongin. SuomiKiekko-sivusto seuraa tilannetta.

Erikoiskampanja SuomiKiekko-sivuston lukijoille: Tarjoamme ”Maailmanmestarit 2011” Tupla-DVD:n kaikille Unibetin uusille asiakkaille ILMAISEKSI! Samalla sinä kuittaat jopa 100 euron bonuksen! Osallistu kampanjaan ja lue tarkemmat ohjeet täältä!

Ässät - Tappara keskiviikkona! Hyödynnä vihje ja lunasta talletusbonus!