Kärpät nousi otteluvoitoissa 1-1-tilanteeseen, kun Pelicans kaatui Oulun Raksilassa lopulta 4-3-lukemin jatkoerässä. Voittomaalin teki jatkoajalla toden teolla irti päästetty Julius Junttila, kun 1. jatkoerää oli pelattu 16.18.

– Junttila oli jatkoajan herra. Veti tuplavaihtoa ja toi kiekkoa koko ajan ylös, Kärppien päävalmentaja Hannu Aravirta kertoi Kaleva.fi:ssä

Kotivoitto oli Kärpille elintärkeä, koska joukkue joutuu joka tapauksessa pelaamaan yhden vierasottelun naapuria enemmän, jos sarja pelataan loppuun asti.

- Tämä oli iso voitto. Tiesimme, että 0–2-tilanteesta olisi ollut todella vaikea lähteä Lahden huutomyrskyyn.

Ottelusarja jatkuu maanantaina Lahdessa. Kiinnostavaa ottelussa on Pelicansin maalivahdin Niko Hovisen pelikunto. Hovinen oli merkattu kokoonpanoon lauantai-iltana, mutta ei ollutkaan mukana pelin alettua.

Hovinen itse ja Pelicans-valmentaja Kai Suikkanen ovat kiistäneet, että kaudella vaivaa aiheuttanut lonkka olisi poissaolon syy.

Erikoiskampanja SuomiKiekko-sivuston lukijoille: Tarjoamme ”Maailmanmestarit 2011” Tupla-DVD:n kaikille Unibetin uusille asiakkaille ILMAISEKSI! Samalla sinä kuittaat jopa 100 euron bonuksen! Osallistu kampanjaan ja lue tarkemmat ohjeet täältä!