HPK kaappasi Bluesin pelaajia

HPK on tehnyt loppukauden kattavat pelaajasopimukset Aleksi Laakson ja Jere Sallisen kanssa.

HPK:n tiedotteen mukaan Laakso ja Sallinen tulevat Hämeenlinnaan vuokralle Bluesista.

HPK:n pelaajakoordinaattori Janne Laukkanen kehuu molempia 21-vuotiaita Laaksoa ja Sallista yritteliäiksi nuoriksi, jotka kaipaavat uutta mahdollisuutta pieneksi jääneen peliajan jälkeen.

– Laakso ja Sallinen ovat molemmat pelanneet nuorten maajoukkueissa. He tuovat joukkueeseemme leveyttä ja kilpailutilannetta. Molemmat pojat taistelevat varmasti erittäin tiukasti peliminuuteista.

– Aleksi pystyy puolustajana toimittamaan kiekkoa maalille, joten voimme käyttää häntä ylivoimallakin peruspelaamisen lisäksi. Jere sen sijaan on voimakas ja suurikokoinen laituri, joka pystyy pelaamaan tarvittaessa myös keskellä, luonnehtii Laukkanen uusia ritareita.

HPK:hon on tullut marraskuun alun jälkeen nyt siis kuusi uutta pelaajaa. Hämäläisen, Juutilaisen, Sihvosen, Lehikoisen, Laakson ja Sallisen jälkeen Laukkanen kertoo joukkueen olevan viime silausta vaille valmis kevääseen.

– Perinteisestihän sanotaan, että vielä on muutama päivä aikaa. Katsotaan nyt rauhassa mitä tapahtuu ennen tiistaina sulkeutuvaa siirtoikkunaa, sanoo Laukkanen.