Hirschovits myöntää: HIFK-kokoonpanoon pääsy ei helppoa

KHL-seura Torpedo Nizhny Novgorodissa pelaava Kim Hirschovits iski lauantaina KHL-uransa debyyttimaalin.

HIFK:ssa alkukauden taistellut Hirschovits on saanut jälleen selittää (taas kerran) venäläismedialle floppinsa taustoja. Kuten aiemmin uutisoimme (lue tästä), Hirschovits laittaa huonon kuntonsa kesäisen leikkauksen piikkiin.

Hirschovitsin mukaan HIFK:n pelaajien taso on sen verran korkea, että puolikuntoisena on vaikea murtautua pelaavaan kokoonpanoon.

– En saanut kauden alkuun optimaalista starttia, ja yleiskunto oli aluksi kaukana ihanteellisesta. Ja vaikka tein kovasti töitä, alkukausi oli hyvin vaikea. HIFK:n tämän kauden joukkue, kuten yleensä, on erittäin tasokas ja HIFK:ssa pelaa muutama kansainvälisen tason pelaaja. Siksi kokoonpanoon pääsy ei ollut helppoa, Hirschovits sanoo Hotice.ru-sivustolle.

– Torpedo tuli minulle hyvään saumaan. Tällä hetkellä minulla ei ole ongelmia terveyden, fysiikan eikä pelikunnon kanssa. Olen päättänyt taistella ja todistaa, että osaan pelata jääkiekkoa korkealla tasolla.