Jokereiden liigajoukkueen ensi kauden valmennuksesta vastaavat Tomi Lämsä, joka siirtyy päävalmentajaksi, ja tällä hetkellä seuran A-nuoria luotsaava Tomek Valtonen. Kaksikon sopimukset ovat pituudeltaan kaksivuotisia.

Parivaljakon täydentää kokemuksellaan Hannu Virta. Maalivahtivalmentajana ja joukkueenjohtajana jatkaa Markus Ketterer.

Lämsä, 32, saapui Jokereihin viime kaudella apuvalmentajaksi. Hän on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt valmentaa jo kymmenen vuotta. Tällä kaudella lahtelaislähtöinen valmentaja on toiminut myös 16-vuotiaiden maajoukkueen päävalmentajana.

Valtonen, 31, pelasi Jokereissa yhdeksällä kaudella 402 runkosarjaottelua ja voitti SM-liigan mestaruuden seurassa keväällä 2002. Peliuran päättymisen jälkeen hän on valmentanut seuran A-nuoria päävalmentajana kahden viime kauden aikana.

– Pitkän pohdinnan jälkeen tämä ratkaisu oli pitkäjänteisen kehityksen kannalta täysin oikea. Lämsä ja Valtonen ovat lahjakkaita ja tulisieluisia valmentajia, jotka ovat kasvaneet Jokereissa viime vuosien aikana, Jokereiden toimitusjohtaja Jarmo Kekäläinen kertoo seuran tiedotteessa.

– Tarjokkaita ja tulijoita oli paljon. Lämsä ja Valtonen kuitenkin ansaitsivat mahdollisuutensa ja olivat meille paras vaihtoehto, Kekäläinen jatkaa.