Hamilton Bulldogsin hyökkääjä Joonas Nättisen AHL-uran toinen maali muodostui tärkeäksi. Kaukalon ykköstähdeksi valittu Nättinen iski kamppailun viimeisen osuman päätöserän puolivälissä, kun Hamilton kukisti Rochester Americansin kotonaan 3-2 ja katkaisi samalla kuuden ottelun pituiseksi venyneen tappioputkensa.

Nättinen teki ensimmäisen AHL-maalinsa heti AHL-debyytissään lokakuun puolivälissä. Myös se osuma oli voittomaali. Väliin mahtui 15 ottelun pituinen kuiva jakso. Nättisen pistesaldo on nyt 2+3=5.

Perjantaina farmikomennuksen saanut puolustaja Teemu Laakso keräsi tehot 0+2, kun hänen edustamansa Milwaukee Admirals löi Peoria Rivermenin vieraissa 3-2. Laakso oli saalistanut edellisenä iltana pelaamassaan kauden AHL-debyytissään yhden syöttömerkinnän. Milwaukeen laituri Juuso Puustiselle merkittin kiikaritehot, mutta Jani Lajunen katkaisi pitkän pisteettömän putkensa. Lajunen (0+1) oli mukana Admiralsin voittomaalissa, joka syntyi päätöserän jälkipuoliskolla vain 29 sekuntia sen jälkeen, kun Peoria oli tasoittanut Laakson jäähyn aikana.

Atte Engren torjui Milwaukeen tolppien välissä 29 laukausta. Ottelu oli Engrenille vasta kauden kolmas kokonainen.

Suomalaisvahdeista tositoimessa oli myös Syracuse Crunchin Iiro Tarkki. Hän torjui 33 laukausta, kun Syracuse kukisti Wilkes-Barre/Scranton Penguinsin kotonaan 5-2.

Toronto Marliesin Jussi Rynnäs ja Worcester Sharksin Harri Säteri toimivat luukkuvahteina. Toronto löi Houston Aerosin kotonaan 4-0. Worcester kukisti Binghamton Senatorsin kotonaan 2-1.

//