Helsingin IFK jatkoi pirteästi jääkiekon SM-liigassa napattuaan jo neljännen perättäisen voittonsa keskiviikkona. Hämeenlinnan Pallokerho taipui Helsingissä maalein 3-2. HIFK nousi voittonsa myötä sarjataulukossa kuudenneksi. HPK jatkaa 11. tilalla.

HIFK karkasi johtoon ajassa 07.36, kun pikkuveli Markus Granlund tarjoili ja Mikael Granlund paukautti kiekon ohi HPK-vahti Mika Järvisen. Toisen erän alussa Jan-Mikael Juutilainen toi Kerhon tasoihin, mutta erän puolivälin jälkeen HIFK ratkaisi.

Ensin konkari Ville Peltonen osui ylivoimalla ja vajaan minuutin päästä Mikael Granlund vei illan toisellaan helsinkiläiset jo kahden maalin karkumatkalle. HPK nousi vielä maalin päähän, kun 58.13 Teemu Rautiainen kavensi ilman HPK sai vielä tasoituksenkin aikaan, mutta maali hylättiin kädellä tehtynä.

Mikael Granlund sai odotetusti kolme IS-tähteä. Kaksi tähteä pokkasi Ville Peltonen ja yhden tähden sai HPK-vahti Mika Järvinen.

HIFK – HPK 3-2(1-0, 2-1, 0-1)

07.36 1-0 Mikael Granlund (Markus Granlund)
23.15 1-1 Jan-Mikael Juutilainen (Teemu Rautiainen)
33.44 2-1 Ville Peltonen (Kimmo Kuhta, Eero Somervuori) YV
34.43 3-1 Mikael Granlund (Janne Pesonen, Markus Granlund)
58.13 3-2 Teemu Rautiainen (Janne Laakkonen, Arsi Piispanen) IM