Esa Pirnes merkkautti yhden syöttöpisteen varsinaisella peliajalla ja onnistui myös rankkarikisassa, kun suomalaisen edustama Zug hävisi voittomaalikisassa Bernille maalein 3-4. Jussi Markkanen torjui Zugin maalilla ja Pirnes oli ykkösketjun sentterinä.

Kimmo Rintanen saalisti yhden syöttöpisteen, kun Rintasen ja Petteri Nummelinin edustama Lugano peittosi Servetten voittomaalikisan jälkeen 4-3. Luganon sankareihin lukeutui Hnat Domenichelli, joka onnistui sekä varsinaisella peliajalla että tehtaili myös ratkaisevan rankkarin.

Tommi Santala pelasi Klotenin ykkösvitjassa, kun joukkue löi Bielin tiukan taiston jälkeen maalein 2-1. Santala jäi kuitenkin ilman pisteitä.

Ari Sulander oli totuttuun tyyliin luukkuvahtina, kun Zürich hävisi vieraskaukalossa sarjajohtaja Fribourgille peräti maalein 6-2.

Illan muissa Sveitsin liigan otteluissa Davos löi Ambri-Piottan 2-1 ja Langnau peittosi Rapperswillin 4-0.

Fribourg johtaa sarjajohdossa kahden pisteen turvin ennen Davosia. Kloten on kolmantena ja Zug neljäntenä.