Pirnes iskussa, Zug hävisi silti

Pian jatkuu Valioliiga!

Valioliigan ja Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Valioliigan ja Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS


Esa Pirnes merkkautti yhden syöttöpisteen varsinaisella peliajalla ja onnistui myös rankkarikisassa, kun suomalaisen edustama Zug hävisi voittomaalikisassa Bernille maalein 3-4. Jussi Markkanen torjui Zugin maalilla ja Pirnes oli ykkösketjun sentterinä.

Kimmo Rintanen saalisti yhden syöttöpisteen, kun Rintasen ja Petteri Nummelinin edustama Lugano peittosi Servetten voittomaalikisan jälkeen 4-3. Luganon sankareihin lukeutui Hnat Domenichelli, joka onnistui sekä varsinaisella peliajalla että tehtaili myös ratkaisevan rankkarin.

Tommi Santala pelasi Klotenin ykkösvitjassa, kun joukkue löi Bielin tiukan taiston jälkeen maalein 2-1. Santala jäi kuitenkin ilman pisteitä.

Ari Sulander oli totuttuun tyyliin luukkuvahtina, kun Zürich hävisi vieraskaukalossa sarjajohtaja Fribourgille peräti maalein 6-2.

Illan muissa Sveitsin liigan otteluissa Davos löi Ambri-Piottan 2-1 ja Langnau peittosi Rapperswillin 4-0.

Fribourg johtaa sarjajohdossa kahden pisteen turvin ennen Davosia. Kloten on kolmantena ja Zug neljäntenä.