Kolme peliä KHL-joukkue Dinamo Riiassa tahkonut Ville Nieminen asettuu tiukasti päävalmentaja Pekka Rautakallion taakse.

Kaksi viimeistä kotipeliään hävinnyt Riika on kontannut pahasti peleissään ja maalinteko on tuottanut läpi kauden vaikeuksia. Nieminen ei kuitenkaan halua laittaa koko lastia Rautakallion piikkiin, vaikka suomalaisluotsin palli heiluu jo uhkaavasti.

– Luuletteko, että meidän pelitaso riippuu niin paljon valmennuksesta? En usko. Henkilökohtaisesti en voi sanoa paljon, koska olen pelannut ainoastaan kolme peliä Riiassa. Voin vastata: emme tee maaleja, Nieminen puolustelee Rautakalliota Championat.comille.

– Ylivoimapelaaminen on kauheata ja sen me kyllä ​​todellakin tiedämme! Typerintä on, että tiedämme virheemme, mutta emme voi korjata niitä. Miksi näin tapahtuu? Siihen en osaa vastata.

//