SuomiKiekko.com-sivusto tulee koko Karjala-turnauksen ajan tuottamaan mielenkiintoisia tilastopohjaisia uutisia ennakoina ja reaktioina ottelutapahtumiin. Nyt luomme katseen koko Karjala-turnauksen historian aikaisiin suomalaispelaajien ennätyslistoihin.

Leijonien parhaat pistemiehet

Petteri Nummelin on ollut kaikkien aikojen suomalainen pistehai Karjala-turnauksessa tehoillaan 6+13=19. Leijonien nykyryhmäläisistä Ville Peltosella (6+8=14) ja Jarkko Immosella (7+6=13) on kuitenkin mahdollisuus ampaista listan kärkeen sunnuntaihin mennessä.

Leijonien parhaat maalintekijät


//

Leijonien sisäisen maalipörssin herruuden Karjala-turnauksissa jakavat Timo Pärssinen, Juha Riihijärvi ja nykymiehistöön kuuluva Jarkko Immonen. Heillä kaikilla on kasassa seitsemän osumaa. Ville Peltonen hengittää kuitenkin jo niskaan kuudella maalillaan.

Leijonien parhaat syöttäjät

Petteri Nummelin on vallannut koko Karjala-turnauksen historian ajalta Leijonien syöttötilaston kärkipaikan. Kasassa on kolmetoista maaliin johtanutt syöttöä. Kimmo Rintasella syöttöpisteitä on kasassa yksitoista. Nykyryhmän parhaat syöttäjät ovat olleet tutut nimet Ville Peltonen (8 syöttä) ja Jarkko Immonen (7).//