Karjala-turnaus vuosimallia 2011 on saatu päätökseen, joten SuomiKiekko.com-sivuston on aika analysoida liikkeet Leijonien piste-, maali- ja syöttöpörsseissä.

Kuten jo aiemmin uutisoimme, nousi Jarkko Immonen kahden Tshekki-maalinsa turvin kaikkien aikojen parhaaksi maalintekijäksi Karjala-turnauksen historiassa. Yksi osuma Ruotsin verkkoon vankisti miehen asemaa tilaston ykköspaikalla.

Immonen rynnii myös lähes pistepörssin kärkeen


//

Immonen nakutteli viikon kolmessa ottelussa tehot 3+2. Nuo viisi tehopistettä nostivat hyökkääjän sijoitusta Leijonien Karjala-turnauksen kaikkien aikojen pistepörssissä. Eroa kärkipaikkaa pitävään Petteri Nummeliniin on enää yhden pinnan verran.

Tänä vuonna mukana olleista pelaajista kymmenen joukossa on lisäksi Ville Peltonen, joka tosin jäi tällä viikolla ilman lisäpisteitä.

Granlund teki hurjan nousun syöttötilastossa

Nuori tähtipelaaja Mikael Granlund osallistui ensimmäiseen Karjala-turnaukseensa ja sai heti aikaan kunnioitettavat tehot: kolmessa pelissä syntyi viisi syöttöpistettä, jotka nostivat hyökkääjän heti sijalle kahdeksan Leijonien Karjala-turnauksen kaikkien aikojen syöttötilastossa.

Jarkko Immonen kapusi pari pykälää listalla. Kärjessä jatkaa kolmellatoista syöttöpisteellään Petteri Nummelin.

//