JYP Akatemia nappasi kaksi voittoa kahdessa päivässä, kun ensin perjantaina kotihallissa kaatui Vaasan Sport voittomaalikisan jälkeen ja lauantaina samainen joukkue kellistyi Vaasassa jatkoajalla maalein 2-1. Voitot olivat siinä mielessä kova temppu, että Sportilla on selkeästi kovempi nimilista nuoreen JYP Akatemiaan verrattuna.

JYP Akatemian sankari oli Miika Roine, joka teki joukkueensa molemmat osumat. Jatkoaikamaali merkittiin syntyneeksi ajassa 63.22. Sportin ainokaisen viimeisteli Mika Halava. Sport jatkaa Mestiksessä kolmantena ja JYP Akatemia neljäntenä.

Mestiksen kärkitaistossa Jukurit löi puolestaan toistamiseen KooKoon. Tällä kertaa kouvolalaiset kaatuivat Mikkelissä maalein 0-3. Jukureiden osumista vastasivat Roope Hämäläinen, Ville Paalanen ja Vesa Kulmala. KooKoo jatkaa sarjakärjessä kahden pisteen erolla ennen mikkeliläisiä.

Illan muissa otteluissa voittoihin ylsivät myös SaPKo, Kiekko-Vantaa, LeKi ja Kiekko-Laser.

Mestis lauantaina:

KooKoo – Jukurit 0-3
Peliitat – K-Vantaa 2-3
Jokipojat – SaPKo 3-5
LeKi – TUTO Hockey 3-2 ja.
Sport – JYP Akatemia 1-2 ja.
Hokki – K-Laser 1-4