HPK:ssa ottelukohtaisella sopimuksella loka-marraskuussa pelannut Jan-Mikael Juutilainen jatkaa Hämeenlinnassa kauden 2011-12 loppuun. Kiekko-Laserista Hämeenlinnaan siirtyvän pelaajan sopimukseen kuuluu myös HPK:n optio kaudesta 2012–13. Juutilainen saapui Hämeenlinnaan paikkaamaan loukkaantumisia, joita joukkue koki lokakuun puolivälissä.

HPK:n toimitusjohtaja Risto Korpela kertoo, että neuvotteluja jatketaan edelleen uusien pelaajien saamiseksi Hämeenlinnaan.

– Juutilainen on täyttänyt paikkansa menneissä otteluissa ja halusimme kiinnittää hänet loppukaudeksi. Tämä sopimus ja mahdolliset tulevat antavat valmennukselle lisää palikoita ja laajentavat samalla loukkaantumisten runtelemaa rosteria.

HPK:lta ovat loukkaantuneena tällä hetkellä Arsi Piispanen, Janne Kolehmainen, Janne Laakkonen, Marek Zagrapan, Jaakko Turtiainen ja Juuso Honka.

– Toivottavasti saamme maaottelutauon aikana äijiä takaisin kentälle, toivoo Korpela.