SaiPa palasi SM-liigassa voittojen tielle lyötyään vähälukuisen yleisön edessä Lappeenrannassa keskiviikkona Tapparan jatkoajalla 3-2. SaiPa oli ensin menettänyt kahden maalin johtonsa, mutta hyödynsi jatkoajalla Tapparan huolimattoman pelaamisen. Voittomaalin teki Jarno Koskiranta.

Anssi Löfman maalasi SaiPan avauserässä johtoon ylivoimalla ja seitsemisen minuuttia myöhemmin hän teki toisen maalinsa. Tämänkin osuman alusti Ville Koho. Heti toisen erän alussa Miikka Männikkö kavensi 2-1:een ja kolmannessa erässä Jussi Makkonen maalasi Tapparan tasoihin. Tapparalla oli paikkoja voittomaaliinkin, mutta SaiPa kesti jatkoajalle, jonka alussa se nappasi voiton.

Kahdesti maalannut Löfman sai kolme IS-tähteä. Kaksi tähteä sai Makkonen ja yhden tähden voittomaalin viimeistellyt Koskiranta.

SaiPa – Tappara 3-2 (2-0,0-1,0-1,1-0)
6.42 1-0 Anssi Löfman (Ville Koho) yv
13.23 2-0 Anssi Löfman (Elmeri Kaksonen, Ville Koho)
20.18 2-1 Miikka Männikkö (Kalle Kaijomaa, Jussi Makkonen)
47.58 2-2 Jussi Makkonen (Olli Palola, Otto Räty)
60.52 3-2 Jarno Koskiranta
SaiPa: Jere Myllyniemi 7+11+7+0=25
Tappara: Jani Nieminen 8 (vaihto 20.00)