Jokerit palasi SM-liigan kärkipaikalle voitettuaan lauantain kotiottelussaan Bluesin 3-0. Jokerit teki ratkaisevat maalinsa jo ensimmäisessä erässä. Sen jälkeen kotijoukkue jäädytti tehokkaasti espoolaisten peliä ja loistovireessä oleva Eero Kilpeläinen torjui nollapelin.

Ensimmäinen erä oli Jokereiden selkeää hallintaa. Avausmaali nähtiin kolmannella minuutilla, kun Jeremy Dehner laukoi hyvästä ylivoimakuviosta lätkän Petri Koiviston taakse. Erän lopulla Antti Kerälä taituroi 2-0 -maalin ketjukavereidensa Janne Lahden ja Ben Eavesin tarjoilemasta paikasta.

Bluesin etsikkoaika oli toisessa erässä, jossa Kilpeläinen osoittautui vieraille kuitenkin liian kovaksi vastustajaksi. Kolmannessa erässä Blues oli kipsissä, eikä Jokereiden paremmuudesta ollut epäselvyyttä. Jani Rita maalasi lopussa tyhjiin.

Kolme IS-tähteä sai avauserän molemmat maalit syöttänyt Eaves. Kaksi tähteä sai Dehner ja yhden tähden Kilpeläinen.

Jokerit – Blues 3-0 (2-0,0-0,1-0)

2.40 1-0 Jeremy Dehner (Ben Eaves, Markus Nordlund) yv
15.11 2-0 Antti Kerälä (Janne Lahti, Ben Eaves)
59.08 3-0 Jani Rita (Riku Hahl) tm

Maalivahdit
Jokerit: Eero Kilpeläinen 6+10+3=19
Blues: Petri Koivisto 11+7+6=24

Yleisöä 8479