Janne Niskala loisti tiistain KHL-kierroksella, kun suomalaispuolustaja edustama Atlant kukisti Vitjaz Tshehovin 2-1 jatkoajalla. Niskala tykitti kotijoukkueen molemmat osumat.

Joukkueet aloittivat maalinteon vasta päätöserän lopussa. Niskala laukoi Atlantin 1-0-maalin ajassa 56.43, mutta kaksi minuuttia myöhemmin Vadim Berdnikov niittasi vieraiden tasoituksen. Niskala ratkaisi voiton Atlantille jatkoajalla Jonas Anderssonin passista ajassa 62.42.

Illan suomalaishahmoihin lukeutui myös Nizhni-Novgorodin Torpedon maalivahti Pekka Tuokkola. Suomalaisvahti piti maalinsa puhtaana, kun Kari Jalosen luotsaama Torpedo nujersi Severstalin 3-0 vieraskaukalossa. Tuokkola torjui ottelussa 24 kertaa.

AK Bars Kazanin Jarkko Immonen pääsi maalin makuun, kun kazanilaisjoukkue päihitti Metallurg Magnitogorskin 4-1. Antti Miettinen sai syöttöpisteen Immosen viimeistelemään 2-0-maaliin. Petri Vehanen torjui Kazanin maalilla 22 laukausta.

Jonas Enlundin maali oli puolestaan laiha lohtu Sibirille ottelussa HC Leviä vastaan. Lev otti 3-2 voiton rangaistuslaukauskilpailun päätteeksi. Sibirin toinen suomalaishyökkääjä Jori Lehterä epäonnistui rankkarikisassa.

KHL-liiga tiistaina:

Traktor – Baris 4-3
Neftehimik – Jugra 2-5
Severstal – Torpedo 0-3
AK Bars Kazan – Metallurg Magnitogorsk 4-1
TsSKA Moskova – Novokuznetsk 3-1
Atlant – Vitjaz 2-1 ja.
Dynamo Minsk – Amur 5-3
HC Lev – Sibir 3-2 rl