Jääkiekkolegenda Esa ”Tiki” Tikkanen uskoo, että HIFK:n leirissä painetaan pian paniikkinappulaa, jos nimimiesten homma ei ala toimimaan. Tikkanen povaa kansainvälisen vedonlyöntiyhtiö Unibetin tiedotteessa voittoa Jokereille keskiviikon Helsingin derbyssä.

Tikkanen myös uskoo, ettei Petri Matikainen ole vielä saanut luottoa pelaajien keskuudessa Kari Jalosen tavoin.

– Jokerit hallitsee liigaa tällä hetkellä samoissa pisteissä Pelicansin kanssa. HIFK:n pelit eivät ole kulkeneet niin kuin on odotettu. Viime vuoden mestari on aloittanut kauden kehnosti ja paniikkinappulaa aletaan painaa pian jos ei ala tapahtua, Tiki kommentoi vedonlyöntifirman tiedotteessa.

– Petri Matikainen ei ole saanut luottamusta pelaajiin Kari Jalosen lailla. Uskon Jokereiden vahvuuteen, sarjataulukon ja loukkaantumisten puutteidenkin puolesta. Tupa tulee täyteen ja pelin tärkeintä antia nähdään maalivahtiosastossa, Tiki jatkaa.