Legendaarinen lätkäpersoona Esa Tikkanen arvelee Unibetin kolumnissaan, että SM-liigassa voidaan nähdä pian lisää valmentajavaihdoksia. Tikin mukaan valmentajakysymys on ilmassa monella paikkakunnalla.

– Kierroksia on jo sen verran takana, että jos tiettyjen joukkueiden peliesitykset eivät parane, johdossa painetaan tuttuun tapaan paniikkinappulaa. Ensimmäisenä lähtökuopissa voi olla HPK:n Harri Rindell. Kerholla ei ole huippujoukkue paperilla, mutta Hämeenlinnassa kansa on tottunut hyvään jääkiekkoon ja menestykseen, ja sitä halutaan tänäkin vuonna. Tällä hetkellä HPK:n tilastot ovat karua luettavaa, eikä Rindellillä ole välttämättä paljoa armon aikaa. Myös kovin odotuksin TPS:ään siirtyneen Pekka Virran on saatava ryhtiä laumaansa, ja JYPin on piristyttävä pysyvästi, Tiki listaa.

Tiki on myös hämmästynyt HIFK:n ailahtelevasta alkukaudesta.

– Entä mikä vaivaa IFK:ta? Ainoastaan kuusi pistettä ja tappioputki. Petri Matikainen yrittää herätellä joukkuetta, ja pelaajia kiertää eri ketjuissa ja Mestiksessä kuin väkeä Stockmannin ovissa. Maalivahti- ja puolustuspelissä tulee kovia virheitä, ja hyökkäyksessä esimerkiksi Kim Hirschovits on alisuorittanut pahasti. Pelkät Granlundin ja Peltosen huippusuoritukset eivät enää tasaisessa liigassa riitä, Tiki toteaa.