Jokerit päätti kolme ottelua kestäneen tappioputkensa jääkiekon SM-liigan tiistain kierroksella. Narripaidat palasivat voittokantaan kaadettuaan JYPin niukasti 3-2 Helsingissä.

Jokereiden 17-vuotias hyökkääjälupaus Teuvo Teräväinen vei Jokerit johtoon liigauransa ensimmäisellä osumalla ajassa 3.39. JYPin maalivahti Joni Myllykoski ei saanut kunnolla torjuttua Riku Hahlin helppoa laukausta ja pudotti kiekon selkänsä taakse. Jatkotilanteesta Teräväinen pääsi tuikkaamaan kiekon tyhjiin.

JYP nousi tasoihin avauserän loppupuolella. Sami Vatanen nousi kulmasta vetopaikkaan ja laukoi kiekon verkkoon.

Jokereiden Riku Hahl siirsi kotijoukkueen johtoon alivoimalla heti toisen erän alussa. Myös JYP osui erän aikana alivoimalla, kun Jokereiden puolustaja Teemu Eronen menetti kiekon oman maalin takana Antti Pihlströmille, joka pisti kiekon tyhjiin.

Jokerit sai ottelusta kuitenkin täyden pistepotin, kun päätöserän alussa Henri Heino teki 3-2-maalin. Tomi Mäki teki esityön voitto-osumaan.

Jokerit – JYP 3-2 (1-1, 1-1, 1-0)

3.39 1-0 Teuvo Teräväinen (Riku Hahl) yv
14.58 1-1 Sami Vatanen (Jani Tuppurainen, Harri Pesonen)
20.19 2-1 Riku Hahl (Jarkko Ruutu) av
33.11 2-2 Antti Pihlström av
41.38 3-2 Henri Heino (Tomi Mäki, Ossi Väänänen)